KONTAKT OSS

Ditt bidrag vil dekke barnets skoleavgift (førskole), uniformer og skolemateriell. Et fadderskap for elever på førskole, barneskole og ungdomsskole koster kr 140,- per måned (endring fra 01.01.2024). Les mer om å bli fadder HER.

Har du tid og lyst til å engasjere deg i foreningen er du hjertelig velkommen! Du kan engasjere deg direkte i det daglige arbeidet eller hjelpe til med å stå på stand i ditt lokalmiljø, loddtrekninger, kakelotteri osv.

– 50 kilos rissekk til fadderbarnets familie
– 20 liter olje til fadderbarnets familie
– Skolesekk
– Fotball
– Joggesko
– Madrass

– Skjermbrett til Leap Learning opplæring
– Skolepult
– Lærebøker/arbeidsbøker og skrivesaker til lærere

Det er hele tiden nødvendig med utbedring på bygninger og utbytting av skolemøbler. I Gambia slites både bygninger og møbler mye raskere enn her hjemme på grunn av et hardt klima. Lange perioder hvor gradestokken ligger på rundt + 40 og lang periode med regntid. I Gambia er det mye fin, fin sand over alt. Det er til tider også mye vind. Denne sanden trenger inn alle steder og sliter ned bygninger, møbler, biler og elektriske artikler. Alt tremateriale blir ødelagt av termitter.

Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre litt og sammen får vi til mye for mange. Heartlift er en liten forening med et stort engasjement for at barn skal få sin grunnutdannelse. Vi tror på at utdannelse er veien ut av fattigdom. Heartlift har flere tiår med erfaring med dette arbeidet og er helt avhengig av støttespillere. Arbeidet vårt er helt frivillig og ulønnet.

Det føles fort å gjøre en forskjell for barna i Gambia. Skoler, fotballklubber, barnehager arbeidsplasser og enkeltpersoner her hjemme har bidratt til bygging av skole, undervisning, mat og rent vann. Tenk deg den vesle jenta eller gutten som nå kan gå på skole, få et måltid mat og rent vann, og leke med andre barn. Det skaper verdighet og fremtidstro. Alle mennesker har en historie. Bli med på Heartlift laget, – det gir innhold til din og vår felles historie!

Ta kontakt, vi gleder oss til å høre fra deg!


KONTAKT OSS


Vipps nr: 106265

Konto nr: 2270 21 46333 ​